Opleiding Luisterkindwerker

Word jij er blij van om met mensen te werken en vind je het fijn om hulp te bieden aan diegene die dat nodig hebben. Word dan Luisterkindwerker. 

Door deze unieke opleiding te volgen leer je te werken met de luisterkindmethode, ontwikkeld door Diana Hendriks.

 

De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit 5 lesdagen met telkens ongeveer een maand er tussen om de stof tot je te nemen, te oefenen en de opdrachten te maken.

De opleiding is geregistreerd als een erkende opleiding bij het CRKBO, Centraal bureau kort beroepsonderwijs en is een combinatie van praktisch en theoretisch werken. Als trainer ben ik opgeleid door Diana van Beaumont zelf om deze opleiding te mogen geven.

 

Als luisterkindwerker ben je er voor de ander. Je biedt hulp aan op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebiedt. Dit doe je door in de energie contact te maken met het onderbewuste van diegene waar je de afstemming op maakt.

 

Tijdens de opleiding leer je hoe dit in zijn werk gaat en leer je steeds meer op je gevoel en je intuïtie te vertrouwen, wat een enorme bijdrage levert aan je eigen ontwikkeling. Je leert dat wat je waarneemt tijdens een afstemming te vertalen volgens de luisterkindmethode, waardoor blokkades opgeruimd kunnen worden en er inzicht kan ontstaan bij diegene waar je de afstemming op maakt. Dit doe je in een geschreven vorm, die je via de mail naar de aanvrager toestuurt.

 

Als luisterkindwerker heb je veel vrijheid. Het is niet locatie gebonden en je werkt wanneer en hoeveel het jou uitkomt.