Waarom een luisterkindafstemming?

Een luisterkindafstemming geeft je de mogelijkheid om antwoorden te krijgen vanuit een diepere laag, die als vraagsteller lastig te vinden zijn, omdat je er te dicht bovenop zit. Er is teveel ruis op de lijn, waardoor je geen of niet goed verbinding kunt maken met je onderbewustzijn. Er zijn teveel prikkels en/of gedachtes waardoor het bemoeilijkt wordt om in die diepere laag in te tunen. Door een luisterkindafstemming kan er geholpen worden om inzicht en antwoorden te krijgen. Vaak heeft een afstemming gelijk effect en kan het rust brengen op korte termijn, maar kan ook op langere termijn nog doorwerken.

 

Hoe werkt een luisterkindafstemming?

Aan de hand van een foto, de naam en geboorte datum, leg ik contact in de energie met het onderbewustzijn. Ik ga daarbij in gesprek over de vragen die er zijn en luister zonder oordeel. Ik krijg de antwoorden in tekst, maar ook via beelden of gevoelens die ik dan weer vertaal in tekst. Van dit alles maak ik een verslag die je per email naar je toegezonden krijgt. Het verslag kun je vaker nalezen, waardoor er steeds meer inzicht en helderheid ontstaat. Vaak is het effect al merkbaar direct na de afstemming en ervaart men meer rust, maar ook op een langer termijn kunnen er nog veranderingen ontstaan.

Een luisterkindafstemming wordt gemaakt op afstand en vindt plaats in de energie. Je hoeft er dus niet de deur voor uit en je hoeft er ook geen rekening mee te houden.

 

Voor wie?

Een luisterkindafstemming is voor iedereen, volwassenen en kinderen in alle leeftijden.

Maar je kunt ook een afstemming aanvragen voor een dierbare overledene, of voor iemand die niet meer in staat is om zelf te communiceren. Denk daarbij aan dementie, iemand die in coma ligt of een verstandelijke beperking heeft.

 

De luisterkindmethode is een eenvoudige manier om een stap verder te helpen.